Shiko live bb vip kanali 1 Shiko live bb vip kanali 2

Mire se erdhet ne webfaqen e Ferma Vip 1 Live. Ketu do mund ta shikoni Edicionin e pare te FermaVip.
Ferma Vip 1 Live do filloj me 22 Mar. Dhe jeni ne vendin e duhur per ta shikuar kete edicion spektakular.

Ketu do gjeni edhe lajme e thashetheme per Ferma Vip 1.

Flitet se Ferma Vip 1 do te filloj ne kete te Premte. Prandaj te gjithe jemi nen ankth duke e pritur kete edicion te ferma vip.

Ferma Vip 1 Live
Ferma Vip 1 Live

Ku ta shikoj Ferma Vip 1 Live

Nese deshironi te shikoni Live Ferma Vip atehere keni ardhur ne vendin e duhur.

Ketu do mund ta shikoni Ferma Vip 24/7  ne te dy kanalet Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2.

Shiko live bb vip kanali 1 Shiko live bb vip kanali 2

Pas suksesit te jashtezakonshem te edicionit te kaluar te ketij formati. Staffi i ferma vip ka vendosur qe te vazhdoj me Edicionin e pare.

Ky sezon do jete perplote surpriza dhe te papritura, duke filluar nga banoret. Dhe ato çfare do na dhuroj Ferma Vip  kete sezon.

Kemi qene deshimtar te shume formateve te me hershme te ferma vip, qe kane qene me nejrez te thjeshte.

Mirpo tanime do shofim fytyra publike apo VIP qe do jene pjese e ketij spektakli.

Andaj ju deshirojme shikim te kendshem ne kete edicion Special te Ferma VIP 1 Live.

Akoma nuk kemi nje date zyrtare te Ferma Vip 1 Live. Por po flitet shume zera jane degjuar qe big brother do filloj kete te shtune.

Fjoralba Ponari do jete prezantueseja e ketij Edicioni, pasi qe ajo eshte e pazevendesushme si prezantuese e Ferma Vip.

Jane perfolur shume emra se do kete ndryshime, mirepo sa i perkete prezantueset dihet qe ajo do jete Fjoralba Ponari .

Kur dhe si do te filloj Ferma VIP 1 Live ?

Ferma VIP është versioni shqiptar i televizionit ndërkombëtar të realitetit Ferma VIP i krijuar nga producenti Paolo Roberto në vitin 2018.

Shfaqja ndjek një numër konkurrentësh, të njohur si shokë shtëpie, të cilët janë të izoluar nga bota e jashtme për një periudhë të gjatë kohore në një shtëpi e ndërtuar me porosi.

Çdo javë, një nga shokët e shtëpisë dëbohet me votim publik, ndërsa shoku i fundit i shtëpisë fiton një çmim në para.

Emisioni filloi të transmetohej më 19 mars 2018 në televizion suedez dhe deri më sot ka pasur suskese.

Kush e drejton Emisionin?

Ferma VIP bazohet në serialin ndërkombëtar Farmer VIP prodhuar nga Strix në Swedi, i cili filloi në 2001.

Një grup njerëzish (të quajtur “Shtëpiaqet”) jetojnë së bashku në një shtëpi, ku 24 orë në ditë çdo fjalë dhe çdo veprim i tyre regjistrohet nga kamerat dhe mikrofonat në të gjitha dhomat e shtëpisë. Qasja në televizion, internet, media e shkruar dhe kohë është e ndaluar.

Përveç kësaj, të afërmit jetojnë në izolim të plotë; ata nuk kanë qasje në botën e jashtme.

Të paktën një herë në javë, të afërmit e shtëpisë emërojnë fshehurazi dy shokë shtëpie që dëshirojnë të përballen me një votë publike për t’i dëbuar.

Dy ose më shumë shokët e shtëpisë me më shumë vota përballen me votën e publikut.

Publiku shikues vendos se cili prej tyre do të dëbohet përmes votave me mesazhe me tekst ose telefonatave.

I nominuari me më shumë vota dëbohet dhe largohet nga shtëpia e Ferma VIP.