Vizion Plus – Ferma VIP Live – Shiko 24/7 Live [Sezoni 1]

Vizion Plus – Ferma VIP 1 – SHIKO LIVE. Ketu mund ta shikoni Ferma VIP 1 Live qe te dyja kanalet.

Shiko live bb vip kanali 1 Shiko live bb vip kanali 2

Shiko live bb vip kanali 1 Shiko live bb vip kanali 2

Vizion Plus – Ferma VIP Live – Shiko 24/7 Live

Shiko Ferma VIP Live ne Vizion Plus Kualtetin HD ne te dy kanalet: Kanali dhe Kanali 2.

Ky eshte edicioni i pare ne Shqiperi i Ferma VIP, i cili do te transmetohet kete vit per here te pare.

Ketu do  keni mundesine te shikoni Ferma VIP Live 24/7, andaj me poshte keni dy kanalet te cilat do ua mundesojne qe ta shikoni kete shou televiziv.

Ku mund ta shikojme Ferma Vip Live ?

Siq e cekem edhe me larte kjo eshte webfaqja ne te cilen ju mund ta shikoni kete edicion te FERMA VIP.

Do mundohemi qe kanalet to jene online nonstop keshtu qe ju mund ta shikoni kete shou pa nderpreje.

Sapo te filloj transmetimi live i Ferma VIP ne menjehere do fillojme transmetimin ne webfaqen tone.